Qui som

Avui dia existeixen nombrosos centres que ofereixen Pilates de qualsevol tipus. El mètode no s’estudia a través d’una formació oficial, per això és important que t’informis de la formació que ha rebut el teu professor de Pilates. En Pilates OnMove ens certifiquem en prestigioses escoles avalades internacionalment per la PMA (Pilates Method Alliance) entre elles destaquem l’escola internacional de Pilates Polestar Education®. Pots trobar a la seva pàgina els professors certificats, punxant aquí.

L’enfocament de la nostra escola és un enfocament holístic i obert. Té en compte l’avanç científic quant a biomecànica, neurociència i moviment, però sense deixar de costat altres aspectes de l’ésser humà, com l’aspecte emocional i la ment. Per tant és una escola oberta al coneixement de més tècniques de moviment i teràpies.

Utilitzem els exercicis clàssics del mètode Pilates, i altres exercicis d’altres tècniques, tenint com a objectiu final que et moguis i obtinguis el teu benestar. Per això treballem amb la creació de diferents progressions adaptades a les necessitats de cada alumne.

Equip

Els nostres professionals estan en formació contínua, són especialistes en diferents mètodes i tècniques, en el tracte de patologies, lesions, en biomecànica i moviment.

Sara Martín Fernández

Directora de Pilates OnMove, Instructora de Pilates, Gyrokinesis® i de Hipopressius LPF®

  • Mètode Pilates Studio (màquines) i Mat (terra), Polestar® i Federació Espanyola de Pilates i Tai Chi
  • Gyrokinesis®, Gyrotonic Training System®
  • Hipopressius, LowPressureFitness®
  • Dansa Contemporània
  • Quiromassatge i Massatge Esportiu, Itase
  • Pilates per a l’escoliosi (curs de 16 crèdits per la PMA, Polestar)
  • Pilates, el dolor crònic i lumbàlgia (curs de 16 crèdits per la PMA, Polestar)
  • Coach d’Animal Flow, Movnat entrenament natural
  • Mecànica de l’exercici, HIST i Shortening Training, Resistance Institute
  • Llicenciada en Psicologia, estudis de mecanismes neurocientífics de control motor

Sara és llicenciada en Psicologia per la Universitat Autònoma de Madrid. Realitza la formació professional en Dansa Contemporània a Madrid (Carmen Senra) i Barcelona (Area, Espai de Dansa i Creació). Seguidament, cursa el postgrau en Dansa amb CobosMika Seeds. Crea el col·lectiu de Dansa LaOtraEscena creant i ballant diverses peces a Espanya, i treballa per al coreògraf Henry Daniel ballant a Espanya i Canadà amb el col·lectiu Non Plus ultra.

Durant els seus anys de formació coneix diverses tècniques corporals i cada vegada s’interessa més en el coneixement del cos, per la qual cosa es forma en el Mètode Pilates amb l’escola internacional Polestar® Education, escola avalada per la PMA (Pilates Method Alliance). A més es forma com Quiromassatgista Esportiva (Itase Ferrándiz), Trainer de Gyrokinesis® i monitora de Hipopressius. Realitza el màster en biomecànica de l’exercici amb Resistance Institute, on també es forma com a entrenadora personal.

Després d’uns anys d’experiència com a professora en dues de les escoles de Pilates més importants a nivell nacional, i com a professora de dansa a l’escola de formació professional AREA, el 2016 decideix crear el seu propi projecte, Pilates OnMove, del qual és directora i instructora de Pilates i moviment eficient.

www.saramartinfernandez.com

L’estudi

En el nostre estudi trobaràs totes les instal·lacions necessàries (vestuaris, dutxes i la sala de moviment entre altres coses) a més de tot l’equipament necessari a la teva disposició per desenvolupar de la millor manera possible les classes.