Classes

En Pilates OnMove treballem amb tots els recursos disponibles: màquines (classe Studio) i amb el matalasset o petit equipament (classe de Mat). A la mateixa classe utilitzarem les dues einas en funció de las tevas necessitats.

Les màquines estan dissenyades per proporcionar una guia i assistència en el moviment, permetent a l’alumne evolucionar de manera progressiva. Canviant les resistències o les posicions, podem reptar al cos perquè el treball sigui més intens o requereixi més o menys control.

Els exercicis de Mat (sòl) normalment tenen un nivell d’exigència més elevat, però també ens serveixen per moure’ns de manera independent. Són una bona forma d’aprendre exercicis que després es poden practicar a casa, per escalfar abans de la classe, o bé per acabar sense l’ayuda de les màquines.

Per què escollir-nos?

La millor manera per estar en forma

El Pilates és un dels millors mètodes per estar en bona forma física. Amb les màquines t’ajudem a moure’t de manera segura i divertida. No et preocupis si no coneixes el mètode, és adequat per a tots els nivells: iniciació, mitjà i avançat.

Formats amb els millors

La nostra escola està avalada per la PMA, l’associació de Pilates que intenta integrar els coneixements indispensables que un bon instructor ha de posseir i acostar-se el més possible a una certificació oficial. Si a més el teu professor de Pilates està certificat per la PMA, sabràs que és un bon professional.

La resta de coneixements sobre moviment i funcionament del cos són imprescindibles, has d’assegurar-te que la formació del teu professor de Pilates no acaba amb el curs d’instructor. Mira la formació del nostre equip aquí.

Experts també movent-nos, tan important és la teoria com la pràctica

Però tan important és la teoria com la pràctica, sobretot en l’àmbit del moviment. El teu professor de Pilates ha d’estar en bona forma física, saber executar bé els exercicis i poder ser un exemple de moviment, a més de salut.

Gaudeix de tots els avantatges del mètode Pilates treballant amb tot l’equipament: reformer, cadillac, cadira, barril, etc.

Al nostre centre no només trobaràs el Reformer, la màquina que ofereixen en la majoria de centres de Pilates. En Pilates OnMove comptem també amb la resta d’equipament: Cadillac o Trapezi, Cadira, Barril (Ladder Barrel) i Spine Corrector. Aquí treballaràs àmpliament, no només amb els aparells sinó també sobre el terra (matwork) i amb petits equipaments.

Al nostre centre vindràs a moure’t i a gaudir movent-te, troba aquí un moment per a tu

Som especialistes en moviment. Hem estat formats per ajudar-te a millorar en la post-rehabilitació de diferents patologies.

Si tens patologies o lesions, estaràs en bones mans